Κι όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού έφυγε σκασμένος μετά την Τότεναμ και με τη Μπάγερν

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν φοβάται τα θηρία, δεν φοβάται ούτε το Μόναχο, ούτε το Λονδίνο, αλλά μόνος του έχει κάνει ζημιά στον εαυτό του και ο κόσμος του έφυγε σκασμένος μετά τα ματς με την Τότεναμ και την Μπάγερν, γιατί μπορούσε να έχει άλλους 3 βαθμούς.

Κι όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού έφυγε σκασμένος μετά την Τότεναμ και με τη Μπάγερν

Μετά από παιχνίδια με την Τότεναμ και τη Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη και ο κόσμος φεύγει από το γήπεδο σκασμένος. Ήταν σκασμένος γιατί δεν νίκησε τους Άγγλους και γιατί δεν πήρε βαθμό από τους Γερμανούς. Στο ένα ματς βρέθηκε να χάνει 2-0 και το άλλο είδε να γυρίζει το υπέρ του 1-0 σε 1-3 και στο τέλος το 2-3 να του αφήνει πίκρα.

Αυτό το συναίσθημα που προκαλεί ο Ολυμπιακός στον κόσμο του και στον ίδιο του τον εαυτό είναι κέρδος, διότι έχει έρθει σε ματς με δύο μεγάλες ομάδες. Κόντρα στη φιναλίστ του Champions League και κόντρα στη Βαυαρική ποδοσφαιρική μηχανή ο Ολυμπιακός έκανε κατάθεση ψυχής και άξιζε πράγματι να πάρει το κάτι παραπάνω.

Οι Πειραιώτες μετά από τρεις αγωνιστικές στον δεύτερο όμιλο έχουν έναν βαθμό και σύμφωνα με την εικόνα τους αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει κοιτάξει στα μάτια δύο ομάδες μεγάλης κλάσης και άλλου επιπέδου, όμως, το "έγκλημα" το έχει κάνει στο Βελιγράδι.

Γι' αυτό το ματς πρέπει να υπάρχει στεναχώρια, διότι η ομάδα του Πειραιά έπρεπε να πάρει αν όχι τους τρεις βαθμούς τουλάχιστον τον έναν. Εκεί έβγαλε τα μάτια του ο Ολυμπιακός και έχει μπλέξει σε περιπέτειες. Το χειρότερο απ' όλα είναι πως οι Βαυαροί θέλουν να καθαρίσουν τον όμιλο στο Μόναχο, στο ματς με τον Ολυμπιακό και μετά να είναι πιο άνετοι. Θα παίξουν στο Βελιγράδι την 5η αγωνιστική όντας πιο άνετοι αν έχουν νικήσει και στο επόμενο ματς την ομάδα του Μαρτίνς.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πιστεύουν στις δυνατότητες και δεν φοβούνται ούτε τις δύο εξορμήσεις σε Μόναχο και Λονδίνο, διότι έχουν δει στο γήπεδο πως μπορούν να τους κοιτάξουν στα μάτια όλους. Η βαθμολογία, όμως, είναι ψυχρή και η πραγματικότητα κυνική. Με αυτά οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα έχουν μεγάλη αγωνία για τα δύο ματς του Ερυθρού Αστέρα με Τότεναμ και Μπάγερν, στο Βελιγράδι. Δεν θέλουν να πάρουν βαθμό οι Σέρβοι, διότι μετά θα είναι μεγάλο κρίμα γι' αυτόν τον Ολυμπιακό να μείνει εκτός Ευρώπης.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αδικία για τους "ερυθρόλευκους" και το κακό είναι γι' αυτούς είναι πως τη ζημιά θα την έχουν κάνει οι ίδιοι στον εαυτό τους. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει το χειροκρότημα του κόσμου της, έχει αυτοπεποίθηση στα ουράνια και θα είναι κρίμα για όλη την προσπάθεια που κάνει να μην είναι στην Ευρώπη τον Φλεβάρη.