«Τρώει» γκολ και «χτυπάει» γρήγορα η Μπάγερν!

Πλήρης ανάλυση του Μαρτίνς στους παίκτες του για τα τρωτά σημεία, αλλά και τα πολλά ατού της βαυαρικής ομάδας. Πάντοτε σκοράρει στο πρώτο 20λεπτο.

«Τρώει» γκολ και «χτυπάει» γρήγορα η Μπάγερν!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βγάλει τα... μάτια του μπροστά στα λάπτοπ και τις τηλεοράσεις για να βγάλει την καλύτερη εικόνα για τον αποψινό αντίπαλο του Ολυμπιακού και φυσικά για να παρουσιάσει την Μπάγερν στο... πιάτο στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως παραδέχτηκε ο Πορτογάλος τεχνικός στην χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, ούτε ο Ολυμπιακός είναι τέλειος, ούτε και η Μπάγερν. Όλες οι ομάδες έχουν τις αδυναμίες της. Για παράδειγμα η βαυαρική ομάδα επειδή πιέζει πολύ ψηλά και η άμυνά της βρίσκεται στα όρια της σέντρας, όταν ο αντίπαλος βγει στην αντεπίθεση, τότε αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Ανασταλτικά λοιπόν έχει τα «θέματά» της η Μπάγερν και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της έχει δεχτεί επτά γκολ! Αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μόνο στο διπλό που πήρε στο Γκελζενκίρχεν επί της Σάλκε έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της (0-3). Σε όλα τα άλλα έχει δει την εστία της να παραβιάζεται. Συγκεκριμένα στα ματς με την Πάντερμπορν (2-3), την Άουγκσμπουργκ (2-2), την Τότεναμ (2-7) και τη Λειψία (1-1). Ακόμα και το διπλό που πήρε στο Κότμπους για το Κύπελλο στις αρχές Αυγούστου, πάλι η Μπάγερν δέχτηκε γκολ (1-3)! Βρίσκει με λίγα λόγια φάσεις στα «καρέ» της ο αντίπαλος.

Ωστόσο, επιθετικά η Μπάγερν δείχνει μακριά από το Μόναχο ότι βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει γρήγορα. Εώς τα πρώτα 20 λεπτά των εκτός έδρας παιχνιδιών της πάντοτε βρίσκει δίχτυα.

Στο 0-3 με την Σάλκε ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 20’, στο 1-1 με την Λειψία σκόραρε στο 3’ πάλι ο Πολωνός στράικερ, στο 2-3 επί της Πάντερμπορν ο Γκνάμπρι βρήκε δίχτυα στο 15’, στην «εφτάρα» επί της Τότεναμ ο Κίμιχ ισοφάρισε στο 15’ και στο 2-2 με την Άουγκσμπουργκ ο Λεβαντόφσκι είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 14’.