Αλάμπα: «Δυνατός στα άκρα και στον… κόσμο ο Ολυμπιακός!»

Οι ακραίοι του Ολυμπιακού και ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά επισημάνθηκαν από τον Νταβίντ Αλάμπα στη συνέντευξη Τύπου.

Αλάμπα: «Δυνατός στα άκρα και στον… κόσμο ο Ολυμπιακός!»

Ο Νταβίντ Αλάμπα μίλησε για τους παίκτες της Μπάγερν στη συνέντευξη Τύπου, με τον διεθνή Αυστριακό αμυντικό να έχει καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ελληνικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Αλάμπα:

Για τον τραυματισμό του Νίκλας Ζίλε: «Επικοινωνήσαμε με τον Σούλε μετά τον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ, η επέμβασή του πήγε καλά και όλα πήγαν καλά».
Για την άμυνα της ομάδας που δέχεται τελευταία συχνά γκολ: «Για διάφορους λόγους έχει γίνει κάποιο ροτέσιον το τελευταίο διάστημα, τώρα πιστεύω ότι θα είναι για πιο πολύ καιρό οι ίδιοι παίκτες ώστε να αποκτήσουμε ρυθμό».

Για το ότι ο Ρουμενίγκε είπε λείπει η θέληση: «Θέληση υπάρχει, στα τελευταία ματς κάτι λίγο μας έλειπε για να φτάσουμε στη νίκη, ελπίζουμε να το βρούμε στα επόμενα ματς».

Για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, το έδειξε και με την Τότεναμ, θα έχει τώρα και τη στήριξη των οπαδών του και είναι δυνατός κυρίως από τα άκρα».

Για την ατμόσφαιρα από το ματς του 2015: «Και βέβαια τη θυμάμαι, ήταν μοναδική ατμόσφαιρα και γι΄αυτό η ομάδα μου πρέπει να είναι προετοιμασμένη να την αντιμετωπίσει».

Για το διπλό πρόσωπο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Δεν έχουμε δύο πρόσωπα, σίγουρα παίζουμε καλύτερα στο Champions League, δεν γνωρίζω το λόγο, πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε και αύριο»

Για την απουσία του Βαλμπουενά: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας δυνατά σημεία, να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα».