Ο Ολυμπιακός και το κακό timing της Μπάγερν

Θυμωμένοι ήρθαν στην Αθήνα οι Βαυαροί, οι οποίοι έχουν δύο κολλητές γκέλες και ψάχνουν την εξιλέωση με τους «ερυθρόλευκους». Όλα αυτά είναι εν γνώσει του Μαρτίνς και έχει πει ήδη αρκετά στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός και το κακό timing της Μπάγερν

Ήττα με 1-2 από την Χοφενχάιμ στο Μόναχο. Ισοπαλία 2-2 με την Άουγκσμπουργκ στο ντέρμπι της Βαυαρίας… Δύο κολλητές γκέλες για την Μπάγερν, ένα σκηνικό που δεν είναι και τόσο σύνηθες για μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.

Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ στα γερμανικά ΜΜΕ, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι η Μπάγερν θα μπορούσε να μιλήσει ακόμα και για «τελικό» στο Φάληρο. Οι Βαυαροί προφανώς και θα περάσουν στην επόμενη φάση του Champions League οτιδήποτε κι αν συμβεί αύριο (22/10, 22.00), αλλά από την άλλη έχουν έρθει στη χώρα μας αρκετά… θυμωμένοι.

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν 2-2: Την «κάρφωσε» ο Φινμπόγκασον στο 91΄(highlights)

Αναζητούν την εξιλέωση με τον Ολυμπιακό, δεν θέλουν να κάνουν τρίτη γκέλα και για αυτό το λόγο οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν βρίσκονται σε κακό timing την Μπάγερν (αναφορικά με τα αποτελέσματα), όμως την ίδια στιγμή οι Βαυαροί αναμένεται να είναι πιο προσεκτικοί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» για να μην την ξαναπατήσουν.

Συν τοις άλλοις, η Μπάγερν θέλει να ξεμπερδεύει με την πρωτιά στον Β’ Όμιλο επιδιώκοντας εξάποντο με τον Ολυμπιακό σε Καραϊσκάκη και Μόναχο, προκειμένου να ρίξει στη συνέχεια μεγαλύτερο βάρος στα τελειώματα του α’ γύρου της Bundesliga.

Με λίγα λόγια, η Μπάγερν που εμφανιζόταν στα προηγούμενα ματς να έχει μία αφέλεια και μία χαλαρότητα στην άμυνά της, τώρα θα είναι πιο συγκεντρωμένη για όλους τους λόγους που σας περιγράφουμε παραπάνω.

Οπότε, η αποστολή του Ολυμπιακού θα γίνει ακόμα δυσκολότερη, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… κανονική Μπάγερν. Όχι αυτή που συνάντησαν η Χοφενχάιμ και η Άουγκσμπουργκ. Όλα αυτά είναι εν γνώσει του Μαρτίνς και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ποδοσφαιριστές του.

Bundesliga: Η Χόφενχαϊμ (2-1) έσπασε το αήττητο της Μπάγερν (highlights)