Τότεναμ: Επαφές με Μουρίνιο!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Τότεναμ έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ζόσε Μουρίνιο βλέποντας πως η ομάδα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο, δεν πάει καθόλου καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τότεναμ: Επαφές με Μουρίνιο!

Τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της Τότεναμ στο πρόσωπό του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι σε πολύ δύσκολη θέση λόγω των κακών αποτελεσμάτων με τους «πετεινούς» τόσο στην Αγγλία όσο και στο Champions League, και τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης μιλάνε για επαφές της διοίκησης της αγγλικής ομάδας με τον «special one».

Δημοσίευμα της «Soccer Link» αναφέρει συγκεκριμένα πως ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ είναι ήδη «υπό τρομερή πίεση» και πως «οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να δουν αν ενδιαφέρεται για την τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Αν προστεθεί σε αυτά τα δημοσιεύματα και το σχόλιο του προέδρου της Λιόν Ζαν Μισέλ Όλας πως ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε αρνητική απάντηση σε πρόταση των «γκον» επειδή έχει ήδη βρει ομάδα, γίνεται αντιληπτό πως η Τότεναμ μπορεί να έχει ήδη προχωρήσει αρκετά τις επαφές της με τον Μουρίνιο.