Εκπληκτικό αρνητικό ρεκόρ του Μανωλά στο «Άνφιλντ» (pic)

Ούτε ένα φάουλ δεν έκανε ο Κώστας Μανωλάς στον αγώνα με τη Ρόμα, όπως δείχνει η στατιστική του.

Εκπληκτικό αρνητικό ρεκόρ του Μανωλά στο «Άνφιλντ» (pic)

Σε κακή βραδιά βρέθηκε χτες ο Κώστας Μανωλάς στο «Άνφιλντ». Ο ήρωας της Ρόμα στην ανατροπή με την Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό των κόκκινων στην επίθεση και έχει μερίδιο ευθύνης στην πεντάρα από τη Λίβερπουλ.

Η αλήθεια είναι ότι η ιταλική άμυνα προδόθηκε πολλές φορές από τους χαφ που δεν μπορούσαν να σταματήσουν τις αγγλικές αντεπιθέσεις στο ξεκίνημά τους. Το αποτέλεσμα ήταν οι τέσσερις οπισθοφύλακες της Ρόμα να μένουν εκτεθειμένοι.

Το ατομικό ταμπελάκι της στατιστικής, όπως το δημοσίευσε η Corriere dello Sport, δεν έχει κανένα εύσημο για τον Μανωλά: Εντάξει, το 0 σουτ, το 0 σουτ στον στόχο και το 0 ασίστ. Αμυντικός είναι. Αλλά και 0 φάουλ σε 90 λεπτά; Eνδεικτικό, το πόσο ανήμπορη ήταν η ρωμαϊκή άμυνα απέναντι στους πυραυλοκίνητους Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.

Για την ιστορία, ο Μανωλάς είχε ακόμη στον αγώνα με τη Λίβερπουλ: 52 επαφές με τη μπάλα, 35 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 94.3% (φυσιολογικά καθώς οι περισσότερες πάσες ήταν στον διπλανό στόπερ ή στον πλησιέστερο χαφ).