Χαίρε Σαλάχ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν λυπήθηκε την παλιά του ομάδα και η Λίβερπουλ σκόρπισε τη Ρόμα 5-2 στο Άνφιλντ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Χαίρε Σαλάχ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν

Ο Αιγύπτιος έκανε ό,τι ήθελε τους Φάτσιο και Μανωλά σημειώνοντας δυο γκολ και φτιάχνοντας άλλα δυο στους συμπαίκτες του. Δεν πανηγύρισε κανένα, μονάχα έσκυψε και φίλησε το χορτάρι του γηπέδου ενώ η εξέδρα τον αποθέωνε.

Η Ρόμα, που είχε δοκάρι με τον Κόλαροφ στο 19΄, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πριν καν λήξει το α΄ ημίχρονο από γκολ που πέτυχε ο Σαλάχ στο 36΄και στο 45΄. Κι ενώ περίμενε κανείς την αντίδρασή της δέχτηκε άλλα δυο γρήγορα γκολ (Μανέ 56΄και Φιρμίνο 61΄) και βγήκε νοκ άουτ.

Όταν μάλιστα ο Φιρμίνο έγραψε το 5-0 στο 69΄ο Κλοπ απέσυρε τον Σαλάχ. Μια κίνηση που έκανε τους παίκτες του να χαλαρώσουν. Βρήκε τότε η Ρόμα την ευκαιρία να σκοράρει δυο γκολ σε 5 λεπτά (81΄-85) και να δώσει ενδιαφέρον στη ρεβάνς.

Ο Τζέκο στο 81΄ και ο Περότι (με πέναλτι στο 85΄) έδωσαν ελπίδες στους Ρωμαίους κι έκαναν τον Κλοπ να βγει από τα ρούχα του.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Κίτρινες: Άρνολντ, Λόβρεν - Ζεσούς, Φάτσιο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (90΄+3 Κλαβάν), Σαλάχ (75΄ Ινγκς), Χέντερσον, Μανέ, Τσαμπερλέιν (18΄λ.τρ. Βαϊνάλντουμ), Ρόμπερτσον, Άρνολντ

ΡΟΜΑ (Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Ναϊνγκολάν, Ζεσούς (67΄ Περότι), Στρότμαν, Τζέκο, Κολάροφ, Ντε Ρόσι (67΄ Γκοναλόν), Ουντέρ (46΄ Σικ), Φάτσιο, Φλορέντσι, Μανωλάς
Τέλος συζήτησης