Λίβερπουλ - Σάλτσμπουργκ: Όταν ο προπονητής «πορώνει» τους παίκτες στο «Άνφιλντ»(vid)

Δείτε το video στην ανάπαυλα του αγώνα Λίβερπουλ - Σάλτσμπουργκ με τον Αμερικανό προπονητή των Αυστριακών Τζέσι Μαρς να βγάζει «μια πύρινη ομιλία» στους παίκτες του για να μπουν και να τα δώσουν όλα στο δεύτερο μέρος.

 Λίβερπουλ - Σάλτσμπουργκ: Όταν ο προπονητής «πορώνει» τους παίκτες στο «Άνφιλντ»(vid)

Την Τετάρτη η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Σάλτσμπουργκ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε καταφέρει να «καθαρίσει» το ματς από το 36ο λεπτό της αναμέτρησης αφού προηγούνταν των Αυστριακών με 3-0. Η μάλλον έτσι νόμιζε...

Οι Σάλτσμπουργκ μείωσε το σκορ σε 3-1 με γκολ του Χι Τσαν ωστόσο παρόλο που η εικόνα της δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε αισθητά και παραλίγο να κάνει μάλιστα την ολική ανατροπή.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Αμερικανός προπονητής Τζέσι Μαρς ο οποίος φρόντισε με μια φοβερή ομιλία να πωρώσει πραγματικά τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός της Σάλτσμπουργκ είπε στους παίκτες σε πολύ έντονο ύφος πως η Λίβερπουλ «πρέπει να τους νοιώσει γα@@ο» και έτσι κι έγινε. Η Λίβερπουλ ναι μεν κέρδισε τελικά, ωστόσο τα χρειάστηκε αφού το 3-1 έγινε 3-3, με τον Σαλάχ να «καθαρίζει» για τους «reds» κάνοντας το τελικό 4-3 στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε το video με την φοβερή ομιλία του Μαρς στους ποδοσφαιριστές της Σάλτσμπουργκ: