Γκιγιέρμε για το συμβόλαιό του: «Δεν ανησυχώ...»

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για το συμβόλαιό του που εκπνέει το 2021 και πώς βλέπει το μέλλον του.

Γκιγιέρμε για το συμβόλαιό του: «Δεν ανησυχώ...»

Στην βραζιλιάνικη έκδοση του «YahooSports» παραχώρησε συνέντευξη ο Γκιγιέρμε, με αφορμή την παρουσία του στον Ολυμπιακό και στο Champions League. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς βλέπει το μέλλον του, το οποίο – όπως τόνισε – δεν το βλέπει μακριά από το λιμάνι.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα:

Η παρουσία σου στο ChampionsLeagueκαι τα γκολ που έχεις πετύχει με τον Ολυμπιακό ήταν οι καλύτερες βραδιές για εσένα στην καριέρα σου

Ναι είναι. Ήταν ένας από τους στόχους μου όταν αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Εδώ πατάω πολύ στην περιοχή και έχω πετύχει ή φτιάξει κάποια γκολ. Στην Βραζιλία ποτέ δεν με άφηναν να απατάω περιοχή. Περίμενα πάντοτε να πάρω το «ριμπάουντ».

Τα γκολ του Champions League έχουν διαφορετική γεύση;

Σίγουρα, ακόμα κι αν δεν είναι για τη φάση των ομίλων, αλλά στα νοκ άουτ. Έχουν άλλο βάρος. Σκόραρα δύο φορές απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν. Περάσαμε νικηφόρα από Κωνσταντινούπολη και Κράσνονταρ και φτάσαμε στους ομίλους.

Πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα;

Ειλικρινά την απολαμβάνω. Η γλώσσα είναι λίγο πολύπλοκη και δεν ρισκάρω να μιλήσω ελληνικά, αλλά τα καταφέρνω στα αγγλικά. Η Αθήνα είναι υπέροχη, όπως και άλλες πόλεις που είναι κοντά της. Εγώ, η γυναίκα μου Λετίσια και ο γιος μου Σον απολαμβάνουν τη διαμονή τους στην Ελλάδα.

Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό εώς το 2021. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον;

Είναι περίπλοκο να μιλάς για το μέλλον, αλλά το σημαντικό είναι ότι είμαι χαρούμενος εδώ, παίζω πολλά ματς και νιώθω χρήσιμος. Δεν ανησυχώ για το τι θα συμβεί.

Από τότε που πήγες στην Ευρώπη, είχες προτάσεις από Βραζιλία;

Με την Σάο Πάουλο είχαμε κάτι πέρα από το συνηθισμένο, αλλά δεν έκλεισε η συμφωνία. Επίσης, η Γκρέμιο και η Ιντερνασιονάλ είχαν εμφανιστεί, αλλά περισσότερο είχε γίνει κουβέντα σε τρίτα πρόσωπα.