Τότεναμ - Μπάγερν Μονάχου 2-7: Γερμανική κατάληψη στο Λονδίνο (highlights)

Λεβαντόφσκι κερνούσε, Γκνάμρπι έπινε στο Λονδίνο. Η Μπάγερν έκανε πάρτι επί της Τότεναμ, φτάνοντας εύκολα τις δύο νίκες στο Champions League.

Τότεναμ - Μπάγερν Μονάχου 2-7:  Γερμανική κατάληψη στο Λονδίνο (highlights)

Η Τότεναμ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Σον στο 12’ , ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Ο Τζόσουα Κίμιχ με τρομερό σουτ έφερε το ματς στα ίσα τρία λεπτα αργότερα (15’). Μάλιστα, οι Βαυαροί έκαναν ολική ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς ήταν απολαυστικό και αποφασισμένο να φύγει με το τρίποντο από το Βόρειο Λονδίνο. Πρωταγωνιστής ο Γκνάμπρι. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου στο 53’ με σπριντ από το κέντρο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 55’ με ωραίο τελείωμα έκανε το 4-1.

Τα «σπιρούνια» μείωσαν στο 59’ μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χάρι Κέιν αλλά η κατηφόρα συνέχισε.

Ο Γκνάμπρι με δύο ακόμα γκολ (83', 88') και ένα του Λεβαντόφσκι (87') έκανε... κατάληψη στο Λονδίνο, συντρίβοντας την Τότεναμ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρόους, Αλντερβάιλντ, Βερτόγκεν, Σον, Γουίνκς (81’ Λαμέλα), Κέιν, Σισσοκό, Άλι (74’ Μόουρα), Οριέ, Εντομπέλε (64’ Έρικσεν)
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Σούλε, Παβάρ, Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Μπόατενγκ (72’ Μαρτίνεζ), Γκνάμπρι, Τολισό, Αλάμπα (46’ Τιάγκο), Κομάν (71’ Πέρισιτς), Κίμιχ