Γλίτωσε το... κάζο η Ρεάλ Μαδρίτης, 2-2 με την Μπριζ (highlights)

Οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν στο φινάλε και πήραν το πρώτο τους βαθμό στους ομίλους του Champions League. 

Γλίτωσε το... κάζο η Ρεάλ Μαδρίτης, 2-2 με την Μπριζ (highlights)

Ισόπαλη στο «Μπερναμπέου» με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπριζ, με τους Ισπανούς να αφήνουν ακόμα δύο βαθμούς.

Ρεάλ - Μπριζ: Ο Ζιντάν έκανε αλλαγή τον Κουρτουά στο ημίχρονο! (vid)

Οι Βέλγοι «πάγωσαν» την πρωτεύουσα αφού προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον Μοναβεντούρ να σκοράρει δις (10', 39'). Μάλιστα, στο πρώτο τέρμα χρειάστηκε η χρήση VAR για να δείξει σέντρα ο διαιτητής.

Οι «μερένγκες» αντέδρασαν στην επανάληψη ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε αλλαγή τον Κουρτουά (στη θέση του πέρασε ο Αρεολά. Ο Σέρχιο Ράμος μείωσε αρχικά με κεφαλιά στο 56'. Και εδώ χρειάστηκε η βοήθεια από το VAR.

Στο 84' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βόρμερ. Ένα λεπτό αργότερα (85') ο Καζεμίρο ισοφάρισε, δίνοντας τον βαθμό στους Μαδριλένους και γλιτώνοντας τους από μέγα...κάζο!

Ένα βαθμό πλέον η «Βασίλισσα» στους δύο έφτασαν οι Βέλγοι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά (46' Αρεολά), Σέρχιο Ράμος, Νάτσο (46' Μαρσέλο), Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ (67' Βινίσιους), Αζάρ, Μπενζεμά

Μπριζ (Πολ Κλεμέντ): Μινιολέ, Σομπόλ, Μάτα, Ντελί, Μέχελε, Φόρμερ, Ριτς, Βανάκεν, Τάου (90'+2' Σκρίβερς), Μποναβεντούρ (71' Οπέντα, 87' Κουλς), Ντιατά