Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Με τη γνωστή ενδεκάδα ή μήπως...

Ο Πέδρο Μαρτίνς χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του, φαίνεται πώς έχει δώσει το προβάδισμα στην ενδεκάδα της Τότεναμ. «Καραδοκούν» πάντως οι Ελ Αραμπί και Τοροσίδης!

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Με τη γνωστή ενδεκάδα ή μήπως...

Τις τελευταίες μέρες έχουν οργιάσει οι φήμες από τον Ρέντη ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει κάποια έκπληξη, πώς έχει στο μυαλό του να κάνει μία αλλαγή σε σχέση την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Τότεναμ, που ενδεχομένως να προκαλέσει αίσθηση.

Μία τέτοια θα μπορούσε να είναι η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη αντί του Ελαμπντελαουί. Για τον «Τόρο» έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία από την περασμένη εβδομάδα κιόλας, ότι μπορεί ο Μαρτίνς να τον έχει στο μυαλό του για τη συνεισφορά του στα «στημένα», σε έναν τομέα που ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει αρκετά καλός ως προς το ανασταλτικό κομμάτι.

Μαρτίνς: «Οι φιλίες είναι φιλίες, αλλά ήρθαμε για τη νίκη»

Για την ώρα και μετά το τέλος της προπόνησης στο «Μαρακανά» δεν μπορούσε να βγει σοβαρή άκρη, γιατί πολύ απλά ο Μαρτίνς δεν θέλησε να ανοίξει 100% τα χαρτιά του. Το πιθανότερο είναι να πάει με τη «συνταγή» του 2-2 με την Τότεναμ. Να παρατάξει δηλαδή τον Σα στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα, τους ΓκιγιέρμεΜπουχαλάκη στα χαφ, τους ΠοντένσεΜασούρα στα «φτερά» της επίθεσης και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο.

Βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Αν θα μπορούσαν δύο παίκτες να μπουν... σφήνα στην ενδεκάδα, εκτός από τον Τοροσίδη, θα μπορούσε να μπει και ο Ελ Αραμπί. «Καραδοκεί» και ο Μαροκινός φορ για το αρχικό σχήμα, αλλά το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Γκερέρο.

Όλες οι απορίες πάντως θα λυθούν περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα, όταν ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του.