Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Το άγχος το έχουν οι Σέρβοι!

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Αποστολή: Αλ. Βιρβίλης Πολύ πιεσμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με το κλίμα που βγαίνει από τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Το άγχος το έχουν οι Σέρβοι!

Είναι απολύτως φυσιολογικό στον Ερυθρό Αστέρα να το βλέπουν το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαν τελικό. Ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και η ισοπαλία δεν τους βολεύει. Αντιθέτως η ήττα θα τους αφήσει εκτός απροόπτου έξω από την Ευρώπη τον Φλεβάρη, καθώς θα ελαχιστοποιηθούν οι ελπίδες τους για να καταλάβουν την 3η θέση.

Όποιος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατάλαβαινε ότι υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι αρκετά πιεσμένος. Όλος ο οργανισμός για την ακρίβεια, όχι μόνο ο Μιλόγεβιτς ή οι ποδοσφαιριστές.

Η ήττα στο ντέρμπι από την Παρτιζάν και το γεγονός ότι παρά τις δύο κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα, οι οπαδοί του Αστέρα δεν έχουν ξεχάσει τα όσα συνέβησαν πριν από δέκα μέρες με τον «αιώνιο αντίπαλό» τους, είχε ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί το αυριανό ματς σε παιχνίδι μείζονος σημασίας για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο δε Ολυμπιακός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους στην σερβική πρωτεύουσα. Οι παίκτες του ναι μεν δηλώνουν ότι θέλουν τη νίκη, αλλά όλες οι δηλώσεις τους είναι με σεβασμό προς τον αντίπαλο.

Αντιθέτως, αν ρίξουμε μία προσεκτική ματιά στα όσα έχουν πει οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, αφού πρώτα υποστηρίζουν ότι θα είναι μία γιορτή στις εξέδρες, όταν η κουβέντα πάει στο αγωνιστικό κομμάτι, τότε αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς το πόσο σημαντικό είναι για τους ίδιους να μην ηττηθούν.

Σε περίπτωση ήττας του Αστέρα; Μπορεί να υπάρξουν τριγμοί στα αποδυτήριά τους. Αυτό φυσικά καθόλου δεν απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.