Μάρκο Γκόμπελιτς: «Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός, μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας»

Ο Μάρκο Γκόμπελιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπο,υ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ δυνατοί φέτος και σίγουρα πολύ καλύτεροι απ' ότι ήταν πριν 2-3 χρόνια.

Μάρκο Γκόμπελιτς: «Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός, μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας»

Ο Μάρκο Γκόμπελιτς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών του Ερυθρού Αστέρα για την μονομαχία της Τρίτης (1/10, 22:00) στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως τόνισε, η ομάδα του Πειραιά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα πριν 2-3 χρόνια. Παράλληλα «έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου» στους συμπαίκτες του.

Μιλόγεβιτς: «Ξέρω για τη φιλία και την αδελφοσύνη, αλλά αγωνιζόμαστε για τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο δεξιός μπακ χαφ είπε συγκεκριμένα πως στον αγώνα κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου η σερβική ομάδα έχασε τη συγκέντρωσή της για λίγη ώρα, και ηττήθηκε τελικά με το βαρύ 3-0, κάτι που δεν πρέπει να γίνει με τίποτα στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκόμπελιτς:

«Μάθαμε πολλά από το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο (3-0). Δεν πρέπει να χάνεις την συγκέντρωσή σου ούτε για δευτερόλεπτο, όπως έγινε στην Γερμανία. Μπορεί στο πρωτάθλημα μας αυτό να μην μας κοστίζει κάποιες φορές, αλλά στο Champions League όλα τα λάθη τιμωρούνται» δήλωσε αρχικά ο Σέρβος άσος.

Και προσέθεσε: «Ο Ολυμπιακός είμαι πολύ δυνατός φέτος, σίγουρα καλύτερος σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν, ενώ έχει να χάσει από τον Φεβρουάριο. Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε πως έχουμε θέση στο Champions League. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι σίγουρα πολύ όμορφη, αλλά θα πρέπει κι εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο»