Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα στο Βελιγράδι

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τρίτη στο Βελιγράδι.

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα στο Βελιγράδι

Το παιχνίδι με τη Λαμία έχει περάσει ήδη στην ιστορία για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» από το βράδυ του Σαββάτου ασχολούνται με τον αγώνα του Βελιγραδίου με τον Ερυθρό Αστέρα. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για το μέλλον των Πειραιωτών στην Ευρώπη. Σε περίπτωση νίκης στο «Ράικο Μίτιτς» ο Ολυμπιακός σε μεγάλο βαθμό θα έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και τη συμμετοχή του στο Europa League.

Θα παραμένει ζωντανός ακόμα και για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αλλά το σημαντικό είναι πως θα έχει διώξει από πάνω του ένα πολύ μεγάλο άγχος. Στην ουσία θα έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και στα επόμενα ματς θα έχει λιγότερη πίεση και θα δώσει στον Πέδρο Μαρτίνς τη δυνατότητα να διαχειριστεί διαφορετικά και το ρόστερ του με δεδομένο πως έχει όλα τα ντέρμπι μετά τα ευρωπαϊκά ματς.

Στο Βελιγράδι ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεση του. Η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του αν δεν προκύψει κάτι θα είναι αυτή που έχουμε δει στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού. Ήδη την έχει στο μυαλό του και επί της ουσίας την έδειξε με τις επιλογές που έκανε στον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρόλευκων» και ο Ομάρ θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Νορβηγός αισθάνεται πολύ καλά και θα παίξει και στο Βελιγράδι, ενώ στο αριστερό άκρο θα επανέλθει ο Τσιμίκας. Στο κέντρο της άμυνας θα επανέλθει ο Μεριά που πήρε ανάσες με τη Λαμία και δίπλα του θα είναι ο Σεμέδο, ο οποίος έγινε και αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Στα χαφ ο Μπουχαλάκης που ξεκουράστηκε το Σάββατο το βράδυ θα πάρει θέση στα χαφ και ο Γκιγιέρμε, ο οποίος δεν βγαίνει από την ενδεκάδα θα είναι ο παρτενέρ του.

Εδώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Καμαρά έχει βάλει σε σκέψεις τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε το οποίο τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα σε όλα τα ματς που έχει παίξει. Στα άκρα της επίθεσης ο Μασούρας έμεινε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τη Λαμία και αυτό δείχνει πως θα είναι βασικός με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ποντένσε που έπαιξε και το Σάββατο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και στο Βελιγράδι αν και στην εξίσωση μπαίνει και ο Ραντζέλοβιτς με πολύ λιγότερες πιθανότητες.

Ο Βαλμπουενά από τη στιγμή που θα αποδειχτεί πως δεν είναι κάτι το σοβαρό οι ενοχλήσεις θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ στην κορυφή θα επανέλθει ο Γκερέρο. Ο Ελ Αραμπί έκανε καλό ματς με τη Λαμία, αλλά ο Ισπανός κάνει συγκεκριμένες δουλειές στο γήπεδο και τον χρειάζεται ο Μαρτίνς.