Βαλμπουενά: «Δείξαμε χαρακτήρα, τώρα νίκη με τον Παναθηναϊκό!»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε τόσο για την χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, όσο και για εκείνη που έρχεται κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Βαλμπουενά: «Δείξαμε χαρακτήρα, τώρα νίκη με τον Παναθηναϊκό!»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήρθε στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά και με το... καλημέρα έχει κερδίσει την εκτίμηση των συμπαικτών του, αλλά και του κόσμου.

Απέναντι στην Τότεναμ ήταν ο πιο συγκλονιστικός, σημειώνοντας μάλιστα κι ένα γκολ. Ο πολύπειρος Γάλλος μίλησε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το παιχνίδι με τα «σπιρούνια»

Περιχαρής επανέλαβε πολλές φορές τη λέξη «χαρακτήρα», καθώς μετά το 0-2 οι Πειραιώτες δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να επανέλθουν στο ματς.

Ακόμα, δήλωσε χαρούμενος που σκόραρε, ενώ έστειλε και το μήνυμά του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

-Ματιέ ο Ολυμπιακός πήρε έναν σπουδαίο βαθμό απέναντι στην Τότεναμ. Πως είδες το παιχνίδι;
«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ισοπαλία. Το παιχνίδι με την Τότεναμ ήταν πολύ δύσκολο. Δείξαμε όμως χαρακτήρα. Μεγάλο χαρακτήρα. Οταν μένεις με 2-0 πίσω στο σκορ απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις προσωπικότητα για να μπορέσεις να επιστρέψεις στο παιχνίδι».

-Πως καταφέρατε να επανέλθετε μετά το 0-2;
«Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι όταν βρίσκεσαι στο σκορ πίσω με 2-0. Ειδικά όταν τα γκολ προέρχονται από ένα λάθος κι ένα πέναλτι. Γι αυτό ξαναλέω ότι αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα. Συνεχίσαμε να παίζουμε πολύ καλά. Οχι απλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά μετά το 2-2 προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ».