Ολυμπιακός: Έκανε στην Τότεναμ ό,τι και η Βέρντερ του Μάριν το 2010! (vid)

Έννεα χρόνια μετά το 2-2 της Βέρντερ Βρέμης, ο Ολυμπιακός υποχρέωσε την Τότεναμ στο ίδιο σκορ, με τους Άγγλους να χάνουν για δεύτερη φορά στο Champions League προβάδισμα δύο γκολ.

Ολυμπιακός: Έκανε στην Τότεναμ ό,τι και η Βέρντερ του Μάριν το 2010! (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε από το πρόωρο και άδικο προβάδισμα της Τότεναμ με 0-2 στο 30' στο Καραϊσκάκη και κατάφερε να ισοφαρίσει τελικά σε 2-2, ενώ έφτασε κόντα και στη νίκη, ξεκινώντας με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Champions League.

Το επίτευγμα του Ολυμπιακού δεν είναι κάτι εύκολο κόντρα σε μία ομάδα σαν τα «σπιρούνια». Μάλιστα, οι Άγγλοι έχουν να χάσουν προβάδισμα δύο τερμάτων από το 2010, όταν και αναμετρήθηκαν με την Βέρντερ Βρέμης του Μάρκο Μάριν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010!

Τότε, η Τότεναμ είχε προηγηθεί με τα γκολ των Πάσανεν στο 12′ (αυτογκόλ) και Κράουτς στο 18′, ωστόσο οι γνώριμοι στη χώρα μας Ούγκο Αλμέιδα και Μάρκο Μάριν είχαν φέρει το ματς στα ίσα, εξασφαλίζοντας ένα πολύ σημαντικό βαθμό στη Βρέμη στους ομίλους του Champions League.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτές είναι οι δύο και μοναδικές φορές που η Τότεναμ έχει απoλέσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.