Μπάγερν - Ερυθρός Αστέρας 3-0: Τρία γκολ και τρία δοκάρια (vid)

Η Μπάγερν με δυο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο επικράτησε 3-0 του Ερυθρού Αστέρα στο Μόναχο στην πρεμιέρα του Champions League.

Μπάγερν - Ερυθρός Αστέρας 3-0: Τρία γκολ και τρία δοκάρια (vid)

Οι Βαυαροί διεύρυναν στα 16 ματς το αήττητο εντός έδρας σερί τους (σε παιχνίδια ομίλων) με το 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έβαλε τρία γκολ και είδε τις προσπάθειες των Τολισό (53’), Πέρισιτς (65’) να καταλήγουν στο δοκάρι του Μποργιάν.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας άνοιξαν το σκορ στο 34’ με κεφαλιά ψαράκι του Κομάν από σέντρα του Πέρισιτς. Στο 80’ από συνεχόμενα λάθη των αμυντικών του Ερυθρού Αστέρα ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 2-0.

Στο 90’ ο Μιλούνοβιτς παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ για τον Ερυθρό Αστέρα αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 91’ ο Μίλερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία τελική εντός στόχου στο Μόναχο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Κίμιχ, Παβάρ, Σίλε, Ερναντές, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τολισό (65’ Χ. Μαρτίνεθ), Πέρισιτς (66’ Γκράμπρι), Κουτίνιο (83’ Μίλερ), Κομάν, Λεβαντόφσκι.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μποργιάν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γιάντερ, Γιόβανσιτς (62’ Βούλιτς), Κάνιας, Φαν λα Πάρα, Μάριν, Γκαρσία (83’ Βουκάνοβιτς), Παφκόφ (70’ Μποακιέ).