Ολυμπιακός - Τότεναμ: Έτσι θα παίξουν οι Λονδρέζοι. Τι ετοιμάζει ο Ποτσετίνο

Το 4-2-3-1 και οι εκτιμήσεις των Βρετανών για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός - Τότεναμ: Έτσι θα παίξουν οι Λονδρέζοι. Τι ετοιμάζει ο Ποτσετίνο

Ο προπονητής της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ότι σέβεται τους ερυθρόλευκους και πώς αν δεν προσέξουν οι παίκτες του, τότε θα υποφέρουν στο Καραϊσκάκη.

Σήμερα, ο Βρετανικός Τύπος θεωρεί ότι μίλησε με αέρα... φαβορί και με την αυτοπεποίθηση που τους έδωσε η νίκη με 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας την περασμένη εβδομάδα. Βέβαια οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν ότι θα είναι μια άλλη Τότεναμ απόψε από αυτή που έπαιξε στην Premier League. O προπονητής της ομάδας έχει προαναγγείλει αλλαγές για την πρεμιέρα του Champions League.

Οι εκτιμήσεις στα Βρετανικά ΜΜΕ είναι ότι το ματς με την Κρίσταλ Πάλας θα αποτελέσει... εν μέρει οδηγό για τον Ποτσετίνο. Το 4-3-2-1 ή το 4-2-3-1 είναι το σύστημα -ένα από τα δύο- που θεωρούν ότι θα προτιμήσει απόψε στο Καραϊσκάκη.

Με τους Οριέ και Ρόουζ εκτός αποστολής, το πιο πιθανό είναι οι Γουόκερ-Πίτερς και Ντέιβις να βρεθούν στο δεξιό και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Τερματοφύλακας φυσικά θα είναι ο Γιορίς, ενώ οι Βερτόνχεν και ΑλντερβέιρελντΣάντες) αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ.

Οι τριάδα στο κέντρο αναμένεται να είναι οι Ντεμπελέ, Σισοκό και Γουίνκς. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Χάρι Κέιν θα παίξουν οι Ντέλε Άλι και Λούκας Μόουρα.

Η πιο πιθανή επιλογή

Αν ο Ποτσετίνο παρατάξει την Τότεναμ με το 4-2-3-1, τότε, ο Γιορίς παραμένει κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα στην άμυνα θα είναι ίδια (Γουόκερ-Πίτερς και Ντέιβις στα άκρα, Βερτόνχεν και Αλντερβέιρελντ ή Σάντες οι στόπερ).

Οι δύο μπροστά από την άμυνα θα είναι οι Γουίνκς και Ντεμπελέ. Οι Λούκας Μόουρα, Ντέλε Άλι και Έρικ Λαμέλα (από αριστερά προς τα δεξιά) θα είναι οι τρεις πίσω απ' τον Χάρι Κέιν.

Τις τελευταίες ώρες, οι περισσότεροι Βρετανοί δημοσιογράφοι θεωρούν ότι επικρατέστερο είναι το 4-2-3-1.