Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε μήνυμα του στα social media τονίζει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Τότεναμ με τη στήριξη του κόσμου του.

Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Champions League και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Τετάρτης με αντίπαλο την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρόκειται για ένα ματς με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού απέναντι τους οι Πειραιώτες θα έχουν τη φιναλίστ της διοργάνωσης και μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Premier League.

Στην ομάδα του Πειραιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου και ξέρουν πως με το κοινό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Άλλωστε στη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού ο κόσμος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να φτάσει η ομάδα στους ομίλους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με μήνυμα του στα social media ζήτησε τη στήριξη των οπαδών. Έτσι κι αλλιώς για το παιχνίδι με την Τότεναμ έχει γίνει sold out και στο φαληρικό γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί ετοιμάζουν κι ένα εντυπωσιακό κορεό.

«Αύριο θα ακούσουμε ξανά τον ύμνο του Champions League στο Γ. Καραϊσκάκης. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας για να τα καταφέρουμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε την ανάρτηση του προπονητή του Ολυμπιακού.