Ολυμπιακός: Σκληρή «μάχη» Καμαρά – Μπουχαλάκη για Τότεναμ

Χαμός για τη θέση του παρτενέρ του Γκιγιέρμε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τους Λονδρέζους στο Καραϊσκάκη (18/9, 19.55).

Ολυμπιακός: Σκληρή «μάχη» Καμαρά – Μπουχαλάκη για Τότεναμ

Δύο μέρες απέμειναν από την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Δύο μέρες ευχάριστου «πονοκέφαλου» για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος καλείται να αποφασίσει σε ποιον θα δώσει φανέλα βασικού δίπλα στον Γκιγιέρμε. Ένας Γκιγιέρμε που δεν το κουνάει από την ενδεκάδα.

Η Τότεναμ είναι μία ομάδα φωτιά και λάβρα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Εκεί θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα, ίσως και λίγο περισσότερο ξύλο για να σταματήσει π.χ. ο Λαμέλα που ξέρει να τρυπώνει στην αντίπαλη περιοχή, ίσως και να χρειαστεί οι παίκτες του Ολυμπιακού να «εκνευρίσουν» κατά κάποιο τρόπο τους Λονδρέζους.

Η δύναμη πυρός της αγγλικής ομάδας μπορεί να είνα η τριάδα – φωτιά που αποτελείται από τους Λαμέλα, Κέιν και Σον, ωστόσο, σε γενικές γραμμές έχει και ένα σωρό χαφ που ξέρουν πολύ καλά όχι μόνο να κουβαλάνε την μπάλα και να δημιουργούν, αλλά να γίνονται και ιδιαιτέρως απειλητικοί πατώντας την περιοχή με χαρακτηριστική ευκολία.

Το Σάββατο (14/9) με τον Βόλο ο Μαρτίνς προτίμησε να δώσει ανάσες στον Μπουχαλάκη και να ξεκινήσει τον Καμαρά δίπλα στον Γκιγιέρμε. Ο Αφρικανός ήταν «χάρμα ιδέσθαι», άρχισε να βγάζει τον περσινό καλό εαυτό του και σίγουρα τα τρεξίματα του και ο δυναμισμός του απέναντι στην Τότεναμ ενδεχομένως να είναι και υπεραπαραίτητος.

Και ο Μπουχαλάκης φυσικά δεν βγαίνει από το «κάδρο», καθώς με το ύψος του θα δώσει πολύτιμες βοήθειες στις στατικές φάσεις, εκεί όπου η Τότεναμ αποδεικνύεται... μανούλα! Δεν αναφερόμαστε καν στα άλλα χαρακτηριστικά του που τον καθιέρωσαν στην ενδεκάδα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιον θα ξεκινήσει. Αν θα πάει με Καμαρά ή με Μπουχαλάκη. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι στο 50-50 και ενδεχομένως παραμονή του ματς να πάρει τελικά την απόφαση για το ποιον από τους δύο θα επιλέξει στο πλευρό του Γκιγιέρμε.