Ο Τζιανλούκα Ρόκι στο Ολυμπιακός - Τότεναμ

Ο Τζιανλούκα Ρόκι θα είναι διαιτητής στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League.

Ο Τζιανλούκα Ρόκι στο Ολυμπιακός - Τότεναμ

Ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές ορίστηκε από την UEFA για να διαιτητεύσει τον αγώνα Ολυμπιακός - Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Συγκεκριμένα ο Τζιανλούκα Ρόκι θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τους «πετεινούς».

Ο Ρόκι μεταξύ άλλων έχει σφυρίξει τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στο «Γ' Καραϊσκάκης» το Φλεβάρη του 2014 στους 16' του Champions League.

Ο Ιταλός διαιτητής ήταν και ο «άρχοντας» του περσινού τελικού του Europa League μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ ενώ έχει έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα το 2010.

Βοηθοί του θα είναι οι Φιλίπο Μέλι και Τσίρο Καρμπόνε, τέταρτος ο Ντανιέλε Ντοβέρι και VAR ο Πάολο Βαλέρι με βοηθό τον Μαουρίτσιο Μαριάνι. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σλοβένος Ντάρκο Τσέφεριν και της UEFA ο Σλοβάκος Γιόζεφ Κλίμεντ.