Χωρίς Αλάμπα η Μπάγερν με Ερυθρό Αστέρα

Ο Νταβίντ Αλάμπα αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (18/9) στο Champions League

Χωρίς Αλάμπα η Μπάγερν με Ερυθρό Αστέρα

Δίχως τον Νταβίντ Αλάμπα καταστρώνει τα πλάνα του ο προπονητής της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, για τον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (18/9) στο Μόναχο, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Αυστριακός αμυντικός αν και επρόκειτο να αγωνιστεί στο χθεσινό ματς πρωταθλήματος των Βαυαρών κόντρα στην Λειψία, υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην προθέρμανση και τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και όπως ανακοίνωσε το ιατρικό επιτελείο θα απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή Τετάρτη.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του Αλάμπα από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς ο 27χρονος αναμένεται να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις, ενώ την ίδια στιγμή φήμες υποστηρίζουν πως ο παίκτης μπορεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για «αρκετές εβδομάδες».