Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του βίντεο από τη Θύρα 7 με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τραγουδάει συνθήματα στα σέρβικα.

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο (vid)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα εδώ και πολλά χρόνια διατηρούν αδερφικές σχέσεις. Έλληνες ταξιδεύουν στο Βελιγράδι για ματς των «ερυθρόλευκων» και Σέρβοι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είναι μία πολύ δυνατή σχέση φιλίας που δεν έχει ξεφτίσει στο πέρασμα των χρόνων.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι της UEFA. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ του Champions League μαζί με Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ.

Την 1η Οκτωβρίου οι δύο σύλλογοι θα συγκρουστούν στο Βελιγράδι σε ένα ματς ιστορικής σημασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το γεγονός, όμως, πως Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας θα τεθούν αντίπαλοι σε επίσημο ματς δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στις σχέσεις των δύο λαών.

Το βράδυ του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακούστηκαν πολλά συνθήματα στα σέρβικα από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Ερυθρός Αστέρας στην επίσημη σελίδα του στο facebook ανάρτησε βίντεο μέσα από τη Θύρα 7 με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να τραγουδούν για τον πρωταθλητή Σερβίας.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Ερυθρός Αστέρας…