Το ρεκόρ του Ποτσετίνο με Ολυμπιακό

Τα 50 ευρωπαϊκά παιχνίδια θα συμπληρώσει ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18/9) για το Champions League

Το ρεκόρ του Ποτσετίνο με Ολυμπιακό

Ιδιαίτερος θα είναι για τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη (18/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του εφετινού Champions League.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «σπιρουνιών» θα συμπληρώσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι 50 ευρωπαϊκά ματς στον πάγκο των λονδρέζων, ενώ αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας των προπονητών του συλλόγου με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Την πρωτιά κατέχει ο Μπιλ Νίκολσον με 55 ματς, ο οποίος στο διάστημα της θητείας του στον πάγκο της Τότεναμ (1958-1974) είχε οδηγήσει τον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1963) όπως επίσης και του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (1972).

Για την ιστορία, υπό τις οδηγίες του Νίκολσον η Τότεναμ είχε κατακτήσει και το τελευταίο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, την περίοδο 1960-61.