Sold out ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα της ομάδας του Πειραιά στο Champions League. Άλλο ένα… Καραϊσκάκη θα γέμιζε ο Ολυμπιακός.

Sold out ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ

Ζει και αναπνέει ο κόσμος του Ολυμπιακού για παιχνίδια όπως αυτό με την Τότεναμ. Είναι ματς που ο καθένας θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο και να ζήσει τη μαγική ατμόσφαιρα μίας αναμέτρησης Champions League.

Το πρωί κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Τότεναμ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού και ο κόσμος της ομάδας τα εξαφάνισε. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό και επίσημα πως για την αναμέτρηση με τους Άγγλους έγινε sold out.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 10:00 και είκοσι λεπτά μετά το σύστημα «έπεσε» εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Ήταν τέτοιος ο όγκος των επισκεπτών στην ιστοσελίδα που είχε ως αποτέλεσμα να «πέσει» το σύστημα.
Η διάθεση ξεκίνησε ξανά στις 15:00 και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Πειραιώτες περισσότεροι από 30.000 μοναδικοί χρήστες μπήκαν στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο.