Ο Βαλμπουενά με Μπουφόν, Χούντελαρ και Κιελίνι

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συμπεριλήφθηκε μεταξύ των κορυφαίων βετεράνων ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος στο Champions League.

Ο Βαλμπουενά με Μπουφόν, Χούντελαρ και Κιελίνι

Σε μία εβδομάδα αρχίζει η μεγάλη γιορτή του Champions League. Οι 32 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ρίχνονται στη… μάχη. Οι συναρπαστικές αναμετρήσεις και ραντεβού των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Ευρώπης αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο.

Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του Champions League τόσο θα πυκνώνουν και τα αφιερώματα για τους 32 συλλόγους που θα λάβουν μέρος σε αυτήν. Ένα από αυτά αφορά στους κορυφαίους βετεράνους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σε περίοπτη θέση φυσικά βρίσκεται και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος αστέρας του Ολυμπιακού είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα δούμε φέτος στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις του Champions League. Ο 35χρονος άσος των «ερυθρόλευκων» ήδη έχει συμβάλει τα μέγιστα για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων και να περάσει αήττητος τη διαδικασία των προκριματικών. Στο αφιέρωμα που φιλοξενεί η ιστοσελίδα 90min.com γίνεται λόγος για ένα από τα σπουδαιότερα όπλα στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία συναντά κανείς μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα λάβουν μέρος στο Champions League. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν στην ίδια κατηγορία με τον Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο Τζέφερσον Φαρφάν της Λοκομοτίβ Μόσχας, ο Χοσέ Φοντέ της Λιλ, ο Αντρέι Πιάτοφ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Κιελίνι της Γιουβέντους, ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς της Ίντερ, ο Γιούρι Ζιρκόφ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Κλαούντιο Μπράβο της Μάντσεστερ Σίτι, ο Χούντελαρ του Άγιαξ, ο Γουίλι Καμπαγιέρο της Τσέλσι και ο Τζίτζι Μπουφόν της Γιουβέντους.