Στο «κλειστό» κλαμπ των κορυφαίων ο Ολυμπιακός

Νίκος Γαβαλάς και Κώστας Βερνίκος εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στο Media Forum της UEFA. Τι συζητήθηκε και τι είπαν οι Ευρωπαίοι για την ομάδα του Πειραιά.

Στο «κλειστό» κλαμπ των κορυφαίων ο Ολυμπιακός

Στο υψηλότερο επίπεδο επέστρεψε του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επέστρεψε ο Ολυμπιακός που προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ραντεβού με τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και από αυτό το ταξίδι μόνο κέρδη μπορούν να έχουν. Κέρδη σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού που ήδη ανήκει στο κλαμπ των κορυφαίων.

«Ερυθρόλευκη» αντιπροσωπεία βρέθηκε και στο Media Forum της UEFA που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας. Συγκεκριμένα το παρών έδωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, Κώστας Βερνίκος. Αμφότεροι δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της UEFA και των ομολόγων τους για την πορεία που έκανε η ομάδα του Πειραιά στα προκριματικά.

Η πρόκριση χωρίς ήττα έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και στον Ολυμπιακό έχουν αποκομίσει θετικά σχόλια για την εξαιρετικής τους πορεία. Οι Γαβαλάς Βερνίκος είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με στελέχη των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και φυσικά με τους ομολόγους τους σε Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα που θα βρεθούν και στο δρόμο τους στη φάση των ομίλων.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα των Μέσων και του Τύπου, ενώ προβλήθηκε συνέντευξη του Γκέρχαρντ Άιγκνερ, πρώην γενικού γραμματέα της UEFA, ο οποίος ανέλυσε πως γιγαντώθηκε η διοργάνωση στο πέρασμα του χρόνου.

Παράλληλα υπήρξε συζήτηση με υψηλόβαθμα στελέχη και από άλλα σπορ, τα οποία συντηρούν διοργανώσεις με την επωνυμία «Champions League», όπως χόκεϊ, ράγκμπ, darts (βελάκια), αλλά και το μπάσκετ. Επίσης ο επικεφαλής σε θέματα της UEFA και ειδικότερα γύρω από το VAR ανέλυσε όλες τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Σε γενικές γραμμές γι’ ακόμα μία φορά οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να σταθούν σε υψηλό επίπεδο και να ανταλλάξουν απόψεις με ανθρώπους των μεγαθηρίων της Ευρώπης. Είναι και αυτό κάτι που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο και από την ιστορία του Champions League τα κέρδη θα είναι πολλά.