Χαμός με την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς εντός της ημέρας θα πρέπει να δηλώσει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις με Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα.

Χαμός με την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την ευκαιρία να διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση, αλλά την ίδια στιγμή «πονοκεφαλιάζεται» για το τι θα κάνει ως προς τις επιλογές του στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League με αντιπάλους τις Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα.

Κάποιοι αναγκαστικά θα μείνουν έξω σε σχέση με τους παίκτες που είχαν δηλωθεί για τις διπλές αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ. Ο Θανάσης Ανδρούτσος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από τη στιγμή που συνεχίζει δανεικός στον Ατρόμητο, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Μπρούνο που τον θέλει η Νυρεμβέργη και είχε δηλωθεί στη λίστα για τα ματς με τους Ρώσους. Ακόμα και να μείνει, το πιθανότερο είναι ο Βραζιλιάνος να μην βρεθεί στη λίστα.

Με κάποιον τρόπο λοιπόν θα προσπαθήσει ο Πέδρο Μαρτίνς να χωρέσει τους Γκασπάρ, Λοβέρα και Μπενζιά. Ο Μπενζιά φαίνεται ότι θα πάρει τη θέση του Μπρούνο, ενώ απομένει η διαχείριση από πλευράς κόουτς ως προς τον Γκασπάρ και τον Λοβέρα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν στο τέλος ο Λοβέρα μείνει έξω και ο Γκασπάρ πάρει τη θέση ενός από τους ακραίους μπακ, με τον πιο επίφοβο να αποκλειστεί να είναι ο Κούτρης. Να σημειώσουμε πως η ευρωπαϊκή λίστα θα ανακοινωθεί το πρωί της Τρίτης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όλα αυτά όμως είναι εκτιμήσεις και εικασίες... Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς ψάχνεται να βρει τη λύση, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί στους ομίλους του Champions League όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός και σε θέση να μην καρδιοχτυπήσει ως προς τον ρεαλιστικό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της τρίτης θέσης που θα οδηγήσει στους «32» του Europa League.

Αν έρθει βέβαια κάτι παραπάνω, τότε θα είναι ευπρόσδεκτο. Ωστόσο, όπως είπε ο Μαρτίνς και στις δηλώσεις του, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι τα αουτσάιντερ.