Ολυμπιακός: Παρών ο Μαρινάκης στην κλήρωση του Champions League

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ θα βρεθεί στο Μονακό για να συνομιλήσει και με τους ομολόγους του στα κορυφαία κλαμπς της Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Παρών ο Μαρινάκης στην κλήρωση του Champions League

Μεγάλη μέρα η Πέμπτη (29/8) για τον Ολυμπιακό, καθώς θα συμμετάσχει στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, έχοντας γράψει ιστορία στα προκριματικά επειδή έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που προκρίθηκε από το μονοπάτι των «μη πρωταθλητών»!

Η κλήρωση θα γίνει στις 7.00μ.μ. και στο Μονακό θα βρεθεί φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως συμβαίνει κάθε φορά που ο Ολυμπιακός μπαίνει στην κληρωτίδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως αντιλαμβάνεστε, εκεί θα είναι προσκεκλημένοι όχι μόνο οι παράγοντες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League, αλλά και εκπρόσωποι άλλων ομάδων που δράττουν της ευκαιρίας για να κάνουν τις μεταγραφικές τους συζητήσεις στα… τελειώματα της θερινής περιόδου. Επίσης, η αίθουσα του Γκριμαλντί Φόρουμ του Μόντε Κάρλο κάθε χρόνο κατακλύζεται και από τους κορυφαίους μανατζαραίους.

Είναι λογικό λοιπόν η προσοχή όλων να είναι στραμμένη στην κλήρωση, όχι μόνο για να πληροφορηθούμε για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, αλλά επειδή όλο και κάτι μπορεί να προκύψει σε μεταγραφικό επίπεδο.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Μώραλης ως Δήμαρχος Πειραιά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά ορκίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Ο Μαρινάκης προχώρησε στην εξής δήλωση: «Σήμερα είναι μια μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό, μια μέρα οράματος για το τι πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια, μια μέρα συνέχειας για τα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί και πολλά άλλα, τα οποία ολοκληρώνονται».

Και συνέχισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού: «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε στο τέλος να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που έχουμε υποσχεθεί. Δεν είναι εύκολο, γιατί οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, ούτε με την οικονομία μας, ούτε με τη χώρα μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πειραϊκού λαού και να γίνουν έργα στον Πειραιά, τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά, την καθημερινότητα όλων των Πειραιωτών. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς και με τη δύναμη του θεού θα πάμε πολύ καλά».