Ολυμπιακός: Πρώτα σεντόνι και μετά Μπενζιά, Μποσίλια κι άλλος ένας!

Αφού ολοκληρώσει τη "δουλειά" στην Ρωσία, η ομάδα του Πειραιά θα "φουλάρει" για την περαιτέρω ενίσχυσή της.

Ολυμπιακός: Πρώτα σεντόνι και μετά Μπενζιά, Μποσίλια κι άλλος ένας!

Ο Γιασίν Μπενζιά επέστρεψε! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Γάλλοι. Ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει ξανά την περίπτωσή του και πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Λιλ, με τις συζητήσεις μάλιστα να είναι πολύ προχωρημένες. Από την ΠΑΕ πάντως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Στην Γαλλία όμως επιμένουν ότι ο Μπενζιά αισθάνεται πως θα τελειώσει το μαρτύριό του στη Λιλ (τον έστειλαν στη β ομάδα) και αύριο-μεθαυριο θα "πετάξει” για Ελλάδα. Οι δικές μας πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι όντως ο Ολυμπιακός ασχολείται ξανά, αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

Υπάρχει και ο Γκάμπριελ Μποσίλια της Μονακό, με τον οποίο επίσης ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές εδώ και μέρες. Απλώς πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Βραζιλιάνος χαφ φέρεται να θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να πάει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια περίπτωση που αρέσει πολύ.

Δεν είναι ωστόσο μόνο οι Μπενζιά και Μποσίλια. Στο λιμάνι εξετάζουν και άλλον εναν, ο οποίος φέρεται να είναι ο 21χρονος Πορτογάλος χαφ Σάντας της Μπράγκα, τον οποίο οι "αρσεναλίστας" παραχωρούν δανεικό.

Υπομονή όμως... Ας περάσει το αποψινό ματς με την Κράσνονταρ και από αύριο θα έχουμε να πούμε περισσότερα.