Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ - Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Με την πετυχημένη τακτική των προκριματικών θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και στο τελευταίο παιχνίδι πριν τους ομίλους κόντρα στην Κράσνονταρ.

Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Έχει κάνει πέντε βήματα ο Ολυμπιακός και του απομένει ακόμα ένα για να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League. Στο πέμπτο οι Πειραιώτες έκαναν αλματάκι και επί της ουσίας διευκόλυναν τη ζωή τους για το τελευταίο. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι μία ανάσα από τη μεγάλη επιστροφή και το βράδυ της Τρίτης (27/8, 22.00) θα κληθούν να σφραγίσουν το εισιτήριο στο Κράσνονταρ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εντυπωσιακή στην πρώτη αναμέτρηση, κάνοντας ένα τέλειο τακτικά παιχνίδι και φτάνοντας σε μία επικράτηση που της δίνει άλλον αέρα για τη ρεβάνς. Και την Τρίτη η ομάδα του Πειραιά θα κάνει το παιχνίδι της, θα παίξει την τακτική της και θα επιδιώξει να πάρει όχι απλά την πρόκριση, αλλά και το διπλό.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ανάσες σε έξι ποδοσφαιριστές του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν υποχρεωμένος να το κάνει διότι εδώ που έφτασε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι μία μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να χαθεί όπως είπε και ο ίδιος.

Αλλαγές δεν φαίνεται ότι θα κάνει ούτε στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης κι έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο και Τσιμίκα στην άμυνα. Στα χαφ ο Μπουχαλάκης επανέρχεται δίπλα στον Γκιγιέρμε. Ποντένσε και Μασούρα θα αγωνιστούν στα άκρα και ο Βαλμπουενά θα έχει τον γνωστό του επιτελικό ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γκερέρο.