Μαρτίνς: «Θα παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι 0-0»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αγωνιστεί κόντρα στην Κράσνονταρ σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι 0-0.

Μαρτίνς: «Θα παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι 0-0»

Χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League κράτησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σεμέδο: «Πολύ καλή η συνεργασία μου με τον Μεριά»

Με δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα και συγκέντρωση παρά το 4-0 της πρώτης αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

Αν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 4-0 και πως πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα.

«Δεν έχει να κάνει με τους προπονητές και το παρελθόν. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κράσνονταρ. Είναι πλεονέκτημα για εμάς το σκορ, αλλά θα παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπως κάναμε και στο πρώτο ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι στο 0-0».

Το σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού; Γιατί οι παίκτες της Κράσνονταρ το είπαν ότι θα μπουν δυνατά και το πιστεύουν για την πρόκριση.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές μας. Πρόκειται για το πρεστίζ της ομάδας και να δώσουμε περηφάνια στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλαρώσουν οι παίκτες. Όλοι θα τα δώσουν όλα και θα κάνουν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και προσεκτικό. Δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα εκπροσωπούν και θα κάνουν τα πάντα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Περιμένετε να αντιμετωπίσετε μία ομάδα όπως ήταν στο Φάληρο ή την περιμένετε διαφορετική;

«Η Κράσνονταρ έχει αποδείξει ότι οι αλλαγές που κάνει δεν αλλάζουν το επίπεδο της ομάδας. Ό,τι και να αλλάξει παραμένει επικίνδυνη και δυνατή. Περιμένουμε αύριο τη πιο δυνατή εκδοχή της ομάδας. Όποια αλλαγή κι αν κάνει παραμένει το ίδιο επικίνδυνη και δυνατή».

Περιμένατε ότι το σκορ θα ήταν τόσο μεγάλο;

«Η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η κατάσταση ήταν πολύ ισορροπημένη. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με πολύ έξυπνο τρόπο και εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που χρειάστηκαν για να κάνουμε τη διαφορά. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του, όμως, ο αγώνας ήταν πολύ ισορροπημένος».