Κράσνονταρ - Ολυμπιακός: Ματβέεφ: «Είμαστε έτοιμοι για το θαύμα»!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ - Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο προπονητής της Κράσνονταρ Σεργκέι Ματβέεφ τόνισε στη συνέντευξή Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το θαύμα.

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός: Ματβέεφ: «Είμαστε έτοιμοι για το θαύμα»!

Στην καθιερωμένη συνέντευξή Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (27/8 22:00) ο προπονητής της Κράσνονταρ Σεργκέι Ματβέεφ, τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» παρά το βαριά ήττα του πρώτου αγώνα.

Ματβέεφ: «Η Κράσνονταρ ζήτησε εξηγήσεις από την UEFA για το πέναλτι με τον Ολυμπιακό»

Εμφανίστηκε βέβαιος επίσης, ότι η ομάδα του Πειραιά θα κλειστεί και θα παίξει με αντεπιθέσεις, ενώ προσέθεσε ότι όλοι στην Κράσνονταρ είναι έτοιμοι για το θαύμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ματβέεφ:

«Το πιο σημαντικό για μας είναι να δείξουμε το πρόσωπο μιας ομάδας που δεν είναι αδιάφορη και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της. Αν αυτό συμβεί, όλα είναι πιθανά. Θα χρειαστούμε τύχη, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου μας για να προσπαθήσουμε», τόνισε αρχικά.

«Η τακτική θα είναι ξεκάθαρη στο ματς από την αρχή. Το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να παίξει κλειστά. Δεν θα είναι εύκολο για μας να ανοίξουμε την άμυνά τους. Θα παίξουν με αντεπιθέσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μετά το 4-0 επιβάλλει σε μας να πάρουμε κάποια ρίσκα. Θα το κάνουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε πως και ο Ολυμπιακός βρήκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος στην Αθήνα. Είμαστε έτοιμοι για το θαύμα»!