Ματβέεφ: «Η Κράσνονταρ ζήτησε εξηγήσεις από την UEFA για το χέρι του Γκιγιέρμε»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ - Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο προπονητής Σεργκέι Ματβέεφ αποκάλυψε στη συνέντευξή Τύπου ενόψει Ολυμπιακού πως η Κράσνονταρ διαμαρτυρήθηκε επισήμως στην UEFA για το χέρι του Γκιγιέρμε στο πρώτο παιχνίδι.

Ματβέεφ: «Η Κράσνονταρ ζήτησε εξηγήσεις από την UEFA για το χέρι του Γκιγιέρμε»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αυριανού (27/8, 22:00) παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League,ο προπονητής της ρωσικής ομάδας Σεργκέι Ματβέεφ αναφέρθηκε στη φάση του με το χέρι του Γκιγιέρμε, το οποίο απενοχοποίησε ο VAR.

Ο Ματβέεφ τόνισε πως οι άνθρωποι της Κράσνονταρ απέστειλαν έγγραφο στην UEFA για να ζητήσουν εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη φάση όμως, δεν ικανοποιήθηκαν από την απάντηση που έλαβαν. Ο Ρώσος προπονητής παραδέχτηκε πως αυτό δεν απαλλάσσει κανέναν των ευθυνών του για το «στραπάτσο» της ρωσικής ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση Ματβέεφ για την αμφισβητούμενη φάση:

«Έγινε πολλή συζήτηση γι’ αυτό στα social media. Στείλαμε ένα έγγραφο για εξηγήσεις, γιατί πολλοί θεωρούν πως το χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού δεν ήταν σε φυσική θέση. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν καταλογίστηκε το πέναλτι. Δεν υπήρξε απάντηση με εξηγήσεις. Ίσως να έχουν αλλάξει κάπως οι κανόνες. Θα θέλαμε πάντως μια απάντηση. Αν δινόταν το πέναλτι και σκοράραμε, ίσως το παιχνίδι να εξελισσόταν τελείως διαφορετικά. Φυσικά δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας για το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας γιατί κάναμε σοβαρά λάθη, αλλά το πέναλτι θα μας έδινε ένα σημαντικό προβάδισμα, σε τακτικό επίπεδο αλλά και για όλη την αναμέτρηση».