Απαξιωτικός ο Μπιστρόφ σύγκρινε τον Μπέργκ με... πεύκο! (pics)

Ο πρώην παίκτης της Κράσνονταρ, Βλαντιμίρ Μπιστρόφ σύγκρινε τον Μάρκους Μπέρκ με... πεύκο...

Απαξιωτικός ο Μπιστρόφ σύγκρινε τον Μπέργκ με... πεύκο! (pics)

Oι πρώτες εμφανίσεις του Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα της Κράσνονταρ είναι απογοητευτικές με αποτέλεσμα ο Σουηδός φορ να έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής από επώνυμους και ανώνυμους.

Ο πρώην παίκτης της Κρασνοντάρ, Βλαντιμίρ Μπιστρόφ, μοιράστηκε την άποψή του για τον Μπεργκ με τους φίλους του στα social media.

Ο Μπιστρόφ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία ενός πεύκου και πάνω της έγραψε "Berg M." προσθέτοντας το hashtag # Krasnadar.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία κι αναρωτήθηκε ποιος είναι καλύτερος; Το πεύκο ή ο Μπέργκ;

Ο Μπιστρόφ είναι αυτός που είχε δηλώσει μετά την ήττα 4-0 της Κράσνονταρ από τον Ολυμπιακό:

«Το ματς δεν πήγε σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κράσνονταρ. Ο Ολυμπιακός απλά έκανε το παιχνίδι του. Είχε τρεξίματα, σωστή αμυντική ανάπτυξη και έπαιξε από τα άκρα. Η Κράσνονταρ προσπαθούσε να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο, αλλά έκανε πολλά λάθη τα οποία είναι ανεπίτρεπτα στο Champions League.

Ο καθένας έπαιζε για τον εαυτό του. Γνωρίζαμε πως πως θα ήταν στην Ελλάδα. Είδατε όμως κανέναν ποδοσφαιριστή να φωνάζει, να παρακινεί τους συμπαίκτες του; Κανείς δεν πήρε πρωτοβουλίες. Ο Μπεργκ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ακόμα και όταν κέρδισαν την Πόρτο, ήταν σαν να έπαιζαν με 10 παίκτες. Δεν ήταν ούτε στο πρώτο ματς, ούτε στη ρεβάνς. Γιατί χρησιμοποιήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι; Θα πρέπει να μας απαντήσει ο προπονητής».

Δείτε την ανάρτηση του Μπιστρόφ