Ολυμπιακός: Οι Ρώσοι «θάβουν» την Κράσνονταρ! (pics)

Το ισοπεδωτικό 4-0 της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ, ήταν η αφορμή που τα ρωσικά ΜΜΕ «θάβουν» τις ελπίδες της ρωσικής ομάδας για πρόκριση, καθώς εμπνεύστηκαν διάφορους καταστροφικούς τίτλους. 

Ολυμπιακός: Οι Ρώσοι «θάβουν» την Κράσνονταρ! (pics)

Παρόλο που η Κράσνονταρ, κατάφερε να προκριθεί στα playoffs του Champions League εις βάρος της πολύ ισχυρής Πόρτο, η κριτική που δέχθηκε μετά την τεσσάρα στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν και η πιο καλοδεχούμενη...

Συγκεκριμένα, τα ρωσικά, και όχι μόνο, ΜΜΕ εμπνεύστηκαν καταστροφικούς τίτλους για την χθεσινή παρουσία της νέας ομάδας του Μάρκους Μπεργκ, «σταυρώνοντας» έτσι όχι μόνο εκείνον, αλλά και τους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

Ιδιαίτερη περίπτωση ήταν αυτή του Ραντζέλοβιτς, καθώς από τους 22 παίκτες που αγωνίστηκαν στην χθεσινή (21/08) αναμέτρηση, οι Ρώσοι ξεχώρισαν τον νεαρό Σέρβο, αφού ήταν εκείνος που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα των «ερυθρόλευκων»!

Αναλυτικότερα όσα έγραψε η sport-express.ru για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: «Κόστισε στον Ολυμπιακό 550.000 ευρώ και του έφερε 15 εκατ. ευρώ. Ο μέσος που έθαψε την Κρασνοντάρ».

Ο τίτλος του δημοσιεύματος της gazeta.ru για το ματς: «Champions League, αντίο? Η Κράσνονταρ απέτυχε στην Ελλάδα.»

Ο συντάκτης του rg.ru χαρακτήρισε απελπιστική τη προσπάθεια της Κράσνοναρ: «Η Κρασνοντάρ ηττήθηκε απελπιστικά από τον Ολυμπιακό στο Champions League».

Στην έντυπη έκδοση του sport-express, ο αρθρογράφος ήταν παραπάνω από καυστικός καθώς αναφέρει: «Λούτρινοι ταύροι. Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Κρασνοντάρ».

Η εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού τράβηξε την προσοχή της αγγλικής Guardian, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Κρασνοντάρ».

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε και η πορτογαλική desporto, η οποία στάθηκε στους «δικούς» τους Πέδρο Μαρτίνς και Ντάνιελ Ποντένσε: