Αποθέωση του Μαρτίνς από τους οπαδούς

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποκλίθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ στον αρχιτέκτονα αυτής της μεγάλης επιτυχίας τον Πέδρο Μάρτινς.

Αποθέωση του Μαρτίνς από τους οπαδούς

Πανδαιμόνιο επικράτησε μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού διαιτητή. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν τη μεγάλη τους επιτυχία μαζί με τον κόσμο της ομάδας που δεν έφευγε από το γήπεδο θέλοντας να τους αποθεώσει.

Η ομάδα του Πειραιά νίκησε με 4-0 σε play offs του Champions League και πλέον έχει αγκαλιάσει τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο έζησε μία μεγάλη βραδιά και χάρηκε με τη ψυχή του ένα ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ.

Οι φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τον αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας, τον άνθρωπο που έχει μεγάλο μερίδιο στην εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς άκουσε όλο το γήπεδο να τραγουδάει το όνομα του και να του αναγνωρίζει έτσι την εκπληκτική εικόνα του Ολυμπιακού σε ακόμα ένα ματς. Οι "ερυθρόλευκοι" πέρα από το ευρύ σκορ κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν για πέμπτο παιχνίδι των προκριματικών.