Η κριτική των παικτών: Σόου Λάζαρ και μαχητής Γκερέρο

Ο Ραντζέλοβιτς τρέλανε την Ευρώπη με την εμφάνιση του και τα δύο γκολ που σημείωσε, ενώ ο Γκερέρο σημείωσε ένα υπέροχο γκολ και έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Κράσνονταρ.

Η κριτική των παικτών: Σόου Λάζαρ και μαχητής Γκερέρο

Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι με την Κράσνονταρ και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Champions League. Δύσκολα να βρει κανείς κάποιον που να έχει υστερήσει σε μία τέτοια βραδιά, αλλά δεν γίνεται να μην ξεχωρίσει ο Ραντζέλοβιτς που μπήκε και έδωσε ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού…

ΣΑ: Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Πορτογάλος ήταν πρωταγωνιστής και ειδικά με τη Μπασακσεχίρ. Κόντρα στην Κράσνονταρ χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές, αλλά όποτε το απαίτησε το ματς ήταν εκεί για να σταματήσει τους Ρώσους.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πειθαρχημένο παιχνίδι από τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού που ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ έδωσε και πολλές βοήθειες στην επίθεση.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Συγκλονιστική εμφάνιση γι' ακόμα μία φορά. Έχει κάνει το λάθος στο 59' που δεν κόστισε στην ομάδα του Πειραιά, αλλά πρέπει να είναι και το μοναδικό σε αυτά τα πέντε επίσημα ματς.

ΜΕΡΙΑ: Είχε κάποια θεματάκια στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά γρήγορα και αυτός βρήκε τα πατήματα του και ήταν άξιος συμπαραστάτης του ογκόλιθου Σεμέδο. Ο Τυνήσιος στόπερ και στο δεύτερο μέρος που η Κράσνονταρ ανέβασε την πίεση της ήταν πάντα εκεί και δήλωνε "παρών".

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Συγκλονιστικό ματς γι' ακόμα μία φορά από τον Τσιμίκα. Μπήκε κάπως χαλαρά στο γήπεδο, αλλά είναι από τους διακριθέντες της αναμέτρησης. Ο Τσιμίκας κάνει σούπερ ξεκίνημα στη σεζόν και με την Κράσνονταρ στο σημείο που οι Ρώσοι αποφάσισαν να πιέσουν στάθηκε στο ύψος του σταματώντας όλες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Κράσνονταρ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε δύσκολο έργο με την Κράσνονταρ, η οποία έχει μία πολύ δυνατή μεσαία γραμμή. Πάλεψε πολύ μαζί με τον Γκιγιέρμε, αλλά σε ακόμα ένα ματς δεν απέφυγε τα εύκολα λάθη.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ο Βραζιλιάνος γι' ακόμα μία φορά απέδειξε ότι είναι ένας σούπερ ποδοσφαιριστής. Έχει κάνει τα πάντα με την Κράσνονταρ, κόβοντας και μοιράζοντας παιχνίδι με μαεστρικό τρόπο.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πολύ δραστήριος ο Πορτογάλος και πολύ καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Έχει χάσει 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά έχει κάνει το τέλειο πλασέ στο 4-0.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Σαν έφηβος έπαιξε ο Γάλλος και στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Έχει τρέξει αμέτρητα χιλιόμετρα και του πιστώνεται η ασίστ στο δεύτερο γκολ του Ραντζέλοβιτς. Εξαιρετικός σε ακόμα ένα ματς ο Βαλμπουενά, ο οποίος δίνει πολλές μάχες στο γήπεδο.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πολύ κινητικός ο Μασούρας αν και πέρασε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να μπει στο ματς. Έχει κάνει τη δουλειά που του ζήτησε ο προπονητής του, βοηθώντας τα μέγιστα και στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ συμμετέχει στο γκολ του Γκερέρο που έγινε το 1-0.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Είναι συγκινητική η προσπάθεια που έχει κάνει ο Ισπανός στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Το γκολ που βάζει είναι ο ορισμός του φορ, αλλά σε όλο το ματς έχει δώσει πολύ σκληρές μάχες με τα στόπερ της Κράσνονταρ και ειδικά με τον Σπάχιτς.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο παιχνίδι στο 75΄ αντί του Μασούρα και το μετέτρεψε σε πάρτι. Ο μικρός έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και φαίνεται αυτό στο δεύτερο γκολ που ζητούσε επίμονα τη μπάλα από τον Ποντένσε. Σούπερ ταλέντο με λαμπρό μέλλον που για δεύτερο σερί ματς ήρθε από τον πάγκο και ήταν καθοριστικός βγάζοντας ενέργεια και ουσία.

ΚΑΜΑΡΑ: Ο Αφρικανός μπήκε στο 87' για να κρατήσει το κέντρο του ο Ολυμπιακός και στο διάστημα που έπαιξε η ομάδα του σκόραρε ακόμα δύο φορές.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Ήταν η τελευταία αλλαγή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.