Αλ-Ταμαρί: Το «διαμαντάκι» από την Ιορδανία που «έλαμψε» στο ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ!

Ο Μούσα Αλ-Ταμαρί ίσως ήταν ο παίκτης που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα στην χθεσινή (20/08) αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ στην Κύπρο.

Αλ-Ταμαρί: Το «διαμαντάκι» από την Ιορδανία που «έλαμψε» στο ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ!

Ο Μούσα Αλ-Ταμαρί ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ (20/08,0-0), καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που αναστάτωσε την άμυνα των Ολλανδών.

Ο 22χρονος Ιορδανός, πήγε στην Κύπρο για χάρη του ΑΠΟΕΛ από την Σαμπάμπ Αλ-Ορντόν τον Ιούλιο του 2018, με την κυπριακή ομάδα να τον κοστολογίζει στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αλ-Ταμαρί, την περασμένη σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα μέτρησε 15 συμμετοχές ενώ σκόραρε και 5 τέρματα, πανηγυρίζοντας και την κατάκτηση του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέτρησε συνολικά 8 συμμετοχές, συγκεκριμένα 2 στα προκριματικά του Champions League και έπειτα άλλες 6 στα προκριματικά του Europa League.

Η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, παρόλα αυτά έχει στα χαρακτηριστικά του και την δημιουργία, πράγμα που τον διευκολύνει στο να παίζει στην θέση του λεγόμενου 10αριου και φυσικά τον κάνει αρκετά υπολογίσιμο από τον προπονητή της κυπριακής ομάδας, Τόμας Ντολ.

Τέλος, το 2016 έκανε το ντεμπούτο του με τη εθνική Ιορδανίας, καθώς πλέον απαριθμεί 21 συμμετοχές και έχει σημειώσει και 4 τέρματα, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι αυτή στις 10 Ιανουαρίου του 2018 με την εθνική ομάδα Κ23 της Ιορδανίας.