Ολυμπιακός-Κράσνονταρ: Προσοχή! Κίνδυνος τιμωρίας του «Γ. Καραϊσκάκης»

Πάντα ορατός ο κίνδυνος της τιμωρίας για τους Πειραιώτες και γι’ αυτό όσοι βρεθούν την Τετάρτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ολυμπιακός-Κράσνονταρ: Προσοχή! Κίνδυνος τιμωρίας του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού εξαφανίζει τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ και όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε για sold out. Στα δύο εντός έδρας ματς με Βικτόρια και Μπασακσεχίρ η βοήθεια των οπαδών ήταν πολύ σημαντική και αποδείχτηκε καθοριστική για να πάρει η ομάδα του Πειραιά νίκες και προκρίσεις.

Κάτι ανάλογο περιμένουν στον Ρέντη να συμβεί και το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ, το οποίος είναι πολύ σημαντικό και η ομάδα του Πειραιά θέλει να πάρει ένα καλό σκορ για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχει κατά νου ότι δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό. Οι Πειραιώτες είναι τιμωρημένοι με αναστολή και οτιδήποτε γίνει θα ενεργοποιηθεί ποινή τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν έγινε το παραμικρό έτσι και τώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι υποδειγματικός και να μην δώσει το παραμικρό δικαίωμα, διότι η UEFA καραδοκεί και δεν αστειεύεται.