Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που έχει δικαιώσει τον Μαρτίνς και με Κράσνονταρ

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που έχει δικαιώσει τον Μαρτίνς και με Κράσνονταρ

Τελευταίο εμπόδιο για τους ομίλους του Champions League είναι η Κράσνονταρ για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μπορεί μέχρι τώρα να τα έχουν πάει περίφημα και να έχουν περάσει χωρίς προβλήματα τη Βικτόρια Πλζεν και τη Μπασάκσεχιρ, αλλά οι Ρώσοι δεν αστειεύονται.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μάρκους Μπερκ έχει παιχνίδια στα πόδια της, αλλά είναι και καλό σύνολο. Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πιο εύκολο έργο επειδή αντί για την Πόρτο θα παίξει με την Κράσνονταρ τότε είναι γελασμένος.

Σε αυτή την παγίδα, πάντως δεν πέφτει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του. Γνωρίζει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Κράσνονταρ και την περνάει από κόσκινο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα πλην των γνωστών, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής δεν δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές.

Βγάζει στον Ρέντη μία τάση ότι σκέφτεται να αλλάξει κάτι, αλλά δύσκολα θα γίνει αυτό. Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο Μαρτίνς θα πάει με την ενδεκάδα που του έχει δώσει δύο προκρίσεις μέχρι τώρα. Τους έχει εμπιστευτεί, τον έχουν δικαιώσει και με αυτούς θα παίξει και την Κράσνονταρ. Ένα δίλημμα που θεωρητικά μπορεί να υπάρχει είναι ο Καμαρά.

Ο Αφρικανός χαφ μπορεί να υπάρχει στο μυαλό του Μαρτίνς, διότι οι αντίπαλοι του παίζουν με τρεις στη μεσαία γραμμή και θέλει να είναι ενισχυμένος εκεί έτσι ώστε να μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση. Πάντως και αυτό δύσκολα θα γίνει αν και θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση της Δευτέρας και της Τρίτης.

Αυτή τη στιγμή οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας και Γκερέρο είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να πάρουν ξανά φανέλα βασικού. Ο Μαρτίνς, ωστόσο συνεχίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του…