Ολυμπιακός: Υποψηφιότητα για Κράσνονταρ βάζει ο Ραντζέλοβιτς!

Ο Σέρβος βγάζει ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα «κρυφά χαρτιά» του Πορτογάλου στις διπλές αναμετρήσεις με τους Ρώσους.

Ολυμπιακός: Υποψηφιότητα για Κράσνονταρ βάζει ο Ραντζέλοβιτς!

Η Κράσνονταρ μόνο στατική ομάδα δεν είναι. Τρέχει, και μάλιστα τρέχει πολύ, έχει ταχύτητα, έχει ρυθμό, έχει ενέργεια, είναι δύο «σκάλες» πιο πάνω από την Μπασάκσεχιρ! Πώς μπορεί να απαντήσει ο Ολυμπιακός σε όλα αυτά τα ατού των Ρώσων; Με τον ίδιο τρόπο: Βάζοντας με τη σειρά του ταχύτητα στο παιχνίδι του...

Η παρουσία του Ραντζέλοβιτς στο τελευταίο 25λεπτο με την Μπασάκσεχιρ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μαρτίνς. Δεν ήταν μόνο η φάση του πέναλτι που κέρδισε. Μια φάση που την ξεκίνησε ο ίδιος, καθώς από το διώξιμο του Μεριά, εκείνος πήρε την κεφαλιά και έστρωσε στον Βαλμπουενά και έφυγε στη συνέχεια στον χώρο για να πάρει την μπάλα από τον Γάλλο άσο και να κερδίσει το πέναλτι.

Η ταχύτητα του Ραντζέλοβιτς ίσως αποδειχθεί σημαντική στις διπλές αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ. Για αυτό το λόγο, ήδη από σήμερα συζητιέται έντονα το σενάριο ότι ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ βάζει υποψηφιότητα για να βρεθεί ακόμα και στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Ρώσους.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, σήμερα για παράδειγμα είχαν ρεπό οι «ερυθρόλευκοι», αλλά ο Ραντζέλοβιτς που είχε ακουστεί ότι μπορεί να ξεκινούσε και με την Μπασάκσεχιρ, αυτή τη φορά έχει βάσιμες ελπίδες να δει το όνομά του στην ενδεκάδα.

Σίγουρα οι προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι διαφωτιστικές. Το ερώτημα βέβαια είναι σε ποιανού τη θέση μπορεί να μπει, αν και εφόσον ο Μαρτίνς αποφασίσει να ρίξει στη «μάχη» τον Ραντζέλοβιτς. Όσο κι αν μοιάζει περίεργο για ορισμένους, ο Ποντένσε είναι εκείνος που θα κάτσει στον πάγκο.

Υπομονή όμως... Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου οι Πειραιώτες συγκεντρώνονται ξανά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πρώτη «μάχη» με την Κράσνονταρ. Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν, από βδομάδα σε βδομάδα ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδι και για την ακρίβεια έχει «τελικούς»!