Σεμέδο: «Πετύχαμε το στόχο μας κι αυτό μετράει»

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, δεν στάθηκε στο δικό του γκολ αλλά έκανε λόγο για συνολική προσπάθεια και έβγαλε το καπέλο στον Σα.

Σεμέδο: «Πετύχαμε το στόχο μας κι αυτό μετράει»

Ο Σεμέδο σε έναν ακόμη αγώνα του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτικός. Ο άσος του Θρύλου μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν θέλησε να μιλήσει για το δικό του γκολ αλλά στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια.

«Όλοι μαζί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε το στόχο μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όχι το γκολ το δικό μου. Δεν έδωσε αυτό την πρόκριση. Κάναμε λιγότερα λάθη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Όλοι μαζί κάναμε καλή προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου» είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο Σεμέδο.

Για το γκολ που σημείωσε δήλωσε «δεν πήρα μόνος μου την πρόκριση. Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα για ακόμη μια φορά μπροστά στον κόσμο μας».

Για τον Σα και τις επεμβάσεις του, σημείωσε «δεν είναι μόνο το σημερινό. Είναι ένας τερματοφύλακας εξαιρετικός. Ένας παίκτης μεγάλης κλάσης. Το έχει ξανακάνει και στα άλλα παιχνίδια. Θέλει να προχωράει η ομάδα και να φτάνει ψηλά».

Τέλος για τις στημένες φάσεις είπε πως όλες οι μεγάλες ομάδες δουλεύουν στις στημένες φάσεις και το ίδιο κάνει και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στα στημένα των Βαλμπουενά, Τσιμίκα.