Ντε Χαγκ: «Θα παίξουμε επιθετικά»

Ο τεχνικός του Άγιαξ, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της Τούμπας. 

Ντε Χαγκ: «Θα παίξουμε επιθετικά»

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Ντε Χανγκ φάνηκε πως υπολογίζει τον ΠΑΟΚ πολύ περισσότερο μετά την εικόνα της πρώτης συνάντησης. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα αγωνιστεί ο Φαν Ντε Μπέεκ ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Μαζραουί. «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει επικίνδυνος με την ευκολία με την οποία αλλάζει την μπάλα και την ταχύτητα του» είπε ο Ολλανδός τεχνικός.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επίσημο παιχνίδι ακόμη: «Είναι πολύ καλό για εμάς. Μαζεύουμε εμπειρία μέσα από τα επίσημα παιχνίδια και βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Έχω αρκετούς διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε αυτή την πληθώρα λύσεων. Πρέπει να ξέρουν τουλάχιστον 14-15 να παίζουν μεταξύ τους».

Για τον Φαν Ντε Μπέεκ: «Εφόσον δεν έχω καμία ενημέρωση από τον Άγιαξ, υπολογίζεται κανονικά».

Για το πάθος των παικτών του: «Ταλιαφίκο και Τάντις έχουν το πάθος και τη θέληση να… σκοτώσουν τον αντίπαλό τους. Θα έπρεπε να το έχουν όμως όλοι!»

Για τη προσέγγιση του ματς: «Θα παίξουμε επιθετικά, έχουμε λύσει τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και ό,τι βγει και πάλι στο δρόμο μας θα το λύσουμε. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Η αμεσότητα του παιχνιδιού του είναι πολύ επικίνδυνη. Μπορούν να αλλάξουν με ευκολία την μπάλα και έχουν πολύ ταχύτητα».

Για τον Μαζραουί: «Περιμένω να αγωνιστεί. Υπήρξε ένα πρόβλημα, αλλά προπονήθηκε κανονικά και περιμένουμε να αγωνιστεί. Στην τελευταία προπόνηση θα φανεί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι στη διάθεσή μας».