Μπλίντ για ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε και αύριο!»

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ μίλησε στην καθιερωμένη  συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι, η ομάδα του ναι μεν έχει το πλεονέκτημα ωστόσο δε θα πρέπει να εφησυχάσει λεπτό απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορά».

Μπλίντ για ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε και αύριο!»

Ο αμυντικός του Άγιαξ Ντάλεϊ Μπλίντ εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Champions League (13/8, 21:30) απέναντι στον ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε πως ο «Αίαντας» δε θα πρέπει να εφησυχάσει κι ας έχει προβάδισμα πρόκρισης.

Τόνισε δε, πως η ομάδα του θα πρέπει και αύριο να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής Ολλανδός:

«Θα τα δώσουμε όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το 2-2 ήταν εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο κατοχής μας ταιριάζει περισσότερο, δεν είμαστε ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο. Θέλουμε να έχουμε την κυριαρχία στο ματς και αυτό θα κάνουμε και αύριο.

Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Πέρσι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά και αύριο θα πρέπει να σιγουρέψουμε ότι θα βρεθούμε ξανά στους ομίλους του Champions League. Δείξαμε και πέρσι για τι είμαστε ικανοί, αλλά η κάθε διοργάνωση έχει τις διαφορές της, δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε. Αύριο θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ».