Προέχει η «Μπασάκ», μετά Τρέχο και Γκαρσία

Οι Όσκαρ Τρέχο και Ματέο Γκαρσία είναι δύο περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό, αλλά το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εξελίξεις μετά τη ρεβάνς με τους Τούρκους στο Φάληρο.

Προέχει η «Μπασάκ», μετά Τρέχο και Γκαρσία

Θα γίνουν προσθήκες στον Ολυμπιακό… Το πιθανότερο όμως να γίνουν αφού ολοκληρωθεί η δουλειά με την Μπασάκσεχιρ και οι «ερυθρόλευκοι» κλειδώσουν το βράδυ της Τρίτης (13/8) την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Τρέχο

Στην Ισπανία επιμένουν ότι ο Όσκαρ Τρέχο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως της προσπάθειας που θα κάνει η Βαγιεκάνο να τον κρατήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισπανική ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Ο παίκτης όμως ψάχνεται να φύγει.

Ξανά για Ματέο Γκαρσία ο Ολυμπιακός

Αντιθέτως, με τον Ματέο Γκαρσία τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Ολυμπιακός, όπως λένε οι Ισπανοί, έχει κάνει μία επαναπροσέγγιση. Δεν ξεκαθαρίζουν αν ανέβασε την προσφορά προς την Λας Πάλμας τις τελευταίες μέρες σε σύγκριση με την προσφορά που είχε κάνει προ ενός μήνα.

Αυτό που τονίζουν όμως είναι ότι το θέμα με τον Αργεντινό πρώην εξτρέμ του Άρη είναι πέρα για πέρα υπαρκτό και μάλιστα ότι αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Επαναλαμβάνουμε όμως, τουλάχιστον από την ΠΑΕ αυτό που προκύπτει είναι ότι πολύ δύσκολα θα προκύψει κάτι μεταγραφικό μέσα στο Σαββατοκύριακο και πώς οι εξελίξεις πάνε για μετά την Μπασάκσεχιρ. Εκτός πια κι αν τις επόμενες ώρες αλλάξουν κάποια δεδομένα θεαματικά. Προς το καλύτερο φυσικά…