Για όγδοο σερί ματς αήττητη η Ελλάδα στην Ευρώπη μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού

Χάρης στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ οι ελληνικές ομάδες παραμένουν αήττητες στην Ευρώπη για όγδοο σερί παιχνίδι.

Για όγδοο σερί ματς αήττητη η Ελλάδα στην Ευρώπη μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Μπασακσεχίρ, με το πολύ όμορφο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 53ο λεπτό, και κράτησε την Ελλάδα για όγδοο σερί ματς αήττητη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικότερα, o Ολυμπιακός μετά το μεγάλο διπλό στην Τουρκία έχει προσφέρει πλέον στην Ελλάδα, δύο νίκες και μία ισοπαλία (0-0 και 4-0 με Βικτόρια Πλζεν)

O Άρης μία νίκη και μία ισοπαλία (0-0 και 0-1 επί της ΑΕ Λεμεσού),

O Ατρόμητος δύο νίκες (2-1 και 3-2 επί της Ντουνάισκα Στρέντα)

και ο ΠΑΟΚ μια ισοπαλία (2-2 με Άγιαξ).

Αύριο, στη μάχη του Europa League ρίχνονται εκ νέου οι Ατρόμητος, Άρης καθώς και η ΑΕΚ για πρώτη φορά, και μένει να φανεί αν θα κρατήσουν τη χώρα μας αήττητη, ανεβάζοντας τη κι άλλο στην επίσημη βαθμολογία της UEFA

Όσο για την ομάδα του Πειραιά, Να υπενθυμίσουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι», φεύγουν για δεύτερη φορά με ένα μεγάλο διπλό από την Τουρκία τα τελευταία χρόνια. Στις 23/2/2017 είχαν επικρατήσει για τους 32 του Europa League της Οσμανλισπόρ, με δυο γκολ του Ανσαριφάρντ και ένα Ταρέκ Ελιονούσι δείχνοντας ότι αν μη τι άλλο, έχουν πάρει τον αέρα των τουρκικών ομάδων.