Πόρτο: Ένα θηρίο στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Η Πόρτο είναι πιθανή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στα playoffs του Champions League, αν και εφόσον αποκλείσουν την Μπασάκσεχιρ και η Πόρτο ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ.

Πόρτο: Ένα θηρίο στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Το θηρίο των 268,75 εκατ. ευρώ είναι εκ των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions Leαgue.

Με την ομάδα των 2 Champions League, των 2 Europa League, του ενός Σούπερ Καπ Ευρώπης, καθώς και των 28 πρωταθλημάτων Πορτογαλίας, θα διασταυρώσει -πιθανότατα- το ξίφος του η ομάδα του Πειραιά, εφόσον οι «δράκοι» περάσουν την Κράσνονταρ.

Η Πόρτο λοιπόν, τερμάτισε δεύτερη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν,έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς αποκλείστηκε και από την Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Champions League.

Τα αστέρια της είναι ο Πεπε και ο Αμπουμπακάρ μαζί και με τον Σέρχιο Ολιβέιρα (πρώην γνώριμο μας από την θητεία του στον ΠΑΟΚ), καθώς το ρόστερ αποτελείται από 33 παίκτες εκ των οποίων οι 22 είναι ξένοι και οι 16 μόνο είναι διεθνείς, με μέσο όρο ηλικίας τα 25,2 χρόνια.

Το γήπεδο της είναι το πασίγνωστο Ντραγκάο των 50.399 θέσεων, γνωστό σε όλους τους Έλληνες καθώς εκεί η Εθνική ομάδα κατέκτησε το πρώτο της ευρωπαϊκό, το 2004!

Οι «Δράκοι» πραγματοποίησαν 8 μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι, καθώς υπήρξαν και 9 αποχωρήσεις.

Αναλυτικά οι αφίξεις: Νακαζίμα, Ουρίμπε, Ζε Λουίς, Ντίας, Μαρκεσίν, Λουμ, Σαράβια και Μαρκάνο(πρώην παίκτης του Ολυμπιακού)

Και οι αποχωρήσεις: Μιλιτάο, Φελίπε, Τόρες, Ζοζέ Σα(ο νυν τερματοφύλακας του Ολυμπιακού), Αγκού, Μπραχίμι, Χερέρα, Λόπεζ και Χερνάνι(πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων»).