Με όλα τα «όπλα» στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Απομένει μία προπόνηση στον Ρέντη και την Τρίτη (6/8, 10.45) «πετάει» η αποστολή για την Τουρκία. Όλοι όσοι είναι στη λίστα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς. Ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα ο Βαλμπουενά.

Με όλα τα «όπλα» στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να χαμογελά, γιατί η προετοιμασία ενόψει του αγώνα στην Τουρκία κυλάει χωρίς να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα που θα του τινάξει το πλάνο στον αέρα.

Όλοι όσοι έχουν δηλωθεί στη λίστα για τις διπλές αναμετρήσεις με την Μπασακσεχίρ, συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και κατά συνέπεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να καταστρώσει πολύ πιο άνετα τα πλάνα του για την πρώτη «μάχη» με την ομάδα της Πόλης.

Απομένει ακόμα άλλη μία προπόνηση, αύριο το απόγευμα και το πρωί της Τρίτης (6/8, 10.45) η αποστολή με πτήση τσάρτερ θα μεταβεί στην Τουρκία. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στην τελευταία προπόνηση, τότε οι παίκτες που έχουν δηλωθεί θα είναι όλοι στο αεροπλάνο. Δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν πίσω ο Μαρτίνς.

Όσον αφορά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά αν θα καταλήξει στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3. Φαίνεται πώς έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα το σχήμα που αρέσει περισσότερο στον Μαρτίνς, το 4-2-3-1. Να πάει δηλαδή με τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο και ο Καμαρά να καθίσει στον πάγκο.

Κατά τ’ άλλα, οι παίκτες έχουν πλέον γνώση για τα καλά αναφορικά με το τι τους περιμένει στην Κωνσταντινούπολη. Ξέρουν τα ατού και τις αδυναμίες της Μπασάκσεχιρ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάνε στο «Fatih Terim Stadium» για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης με ποδόσφαιρο κυριαρχίας.